پای کلبه ای آسان
پای کلبه ای آسان
این Easy Cottage Pie یک غذای راحتی کلاسیک بریتانیایی است که با سس گوشتی غنی که روی آن با پوره سیب زمینی خامه ای و پنیری تهیه شده است. . طبخ آن بسیار آسان است و همچنین بسیار مقرون به صرفه است.
![پای کلبه ای آسان 1 - مجله آموزشی تفریحی خالق a portion of traditional cottage pie served on a plate](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ed622d89.jpeg)
پرش به:
چه در حال برنامهریزی یک جشن بزرگ برای روز سنت پاتریک هستید، یا فقط به دنبال آمادهسازی یک وعده غذایی راحت برای هفته پیش رو هستید، این دستور پخت سنتی کلبه پای برای شما عالی است.
![پای کلبه ای آسان 2 - مجله آموزشی تفریحی خالق traditional cottage pie](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ed562da6.jpeg)
کلبه پای چیست؟
Cottage Pie یک غذای راحتی بریتانیایی است که از گوشت بره و سبزیجات پخته شده در سس قهوهای غنی، روی آن پوره سیبزمینی خامهای قرار گرفته و سپس تا زمانی که طلایی و پوستهای شود، پخته میشود. گوشت را می توان تازه چرخ کرده یا از گوشت باقی مانده بره پخته شده خرد کرد.
![پای کلبه ای آسان 3 - مجله آموزشی تفریحی خالق traditional easy cottage pie](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ed702f18.jpeg)
نام “کلبه پای” برای اولین بار در پایان قرن 18 استفاده شد، زمانی که مردمی که در کلبههای این کشور زندگی میکردند شروع به استفاده از سیبزمینی به عنوان غذای روزمره کردند زیرا بسیار مقرون به صرفه بود.
شپرد پای در مقابل کلبه پای
نسخههای دیگری از این غذای کلاسیک وجود دارد که معروفترین آنها شپردز پای است. تفاوت اصلی و تنها آنها این است که شپردز پای به جای گوشت گاو، گوشت چرخ کرده بره دارد. هر دوی آنها را می توان با باقی مانده گوشت گوسفند یا گوشت بره ریز خرد شده به جای گوشت چرخ کرده درست کرد.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
مواد لازم سس گوشت پای کلبه
![پای کلبه ای آسان 4 - مجله آموزشی تفریحی خالق labelled picture of ingredients for cottage pie](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ed7f0920.jpeg)
- قیمه گاو– گوشت چرخ کرده گاو تازه، با کیفیت و با درصد چربی بالا (15 تا 20 درصد) راز یک پای کلبه ای خوب است.
- روغن زیتون – اگر گوشت چرخ کرده شما حاوی چربی کافی باشد، ممکن است به روغن زیتون نیاز نداشته باشید. وقتی گوشت چرخ کرده را سرخ می کنید، مقداری چربی آزاد می کند و می توانید از آن چربی برای تفت دادن پیاز و سبزیجات به جای روغن زیتون استفاده کنید.
- کرفس – عمق طعم به غذاها، به خصوص سوپها، سس ها و کاسرول هایی مانند پای کلبه. قبل از اضافه کردن پیاز، به اندازه پیاز خرد کنید.
- هویج –من عطر، بافت و رنگی را که به غذاها و همچنین تغذیه میافزاید دوست دارم. قبل از اضافه کردن، آن را به اندازه کرفس و پیاز پوست گرفته و ریز خرد کنید.
- پورت – میتوانید آن را با شری، ورموت، مارسالا یا شراب قرمز شیرین جایگزین کنید. از آب میوههای قرمز شیرین نشده برای یک نسخه غیرالکلی مناسب برای کودکان استفاده کنید.
- سس Worcestershire – طعمی تند، خوش طعم، شیرین و شور دارد و طعم اومامی را که از ماهی آنچوی بدست می آید، اضافه می کند.
مواد تشکیل دهنده پوره سیب زمینی
![پای کلبه ای آسان 5 - مجله آموزشی تفریحی خالق labelled picture of ingredients for mash potatoes](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ed92a873.jpeg)
- سیب زمینی– بهترین سیب زمینی برای پوره سیب زمینی کرکی، صاف و خوش طعم آنهایی هستند که دارای نشاسته بالاتر مانند ماریس پایپر، رد راستس، دیزایر یا کینگ ادوارد هستند.
- کرم دوبل– شبیه خامه غلیظ است. می توانید آن را با شیر پرچرب، خامه تکی یا خامه ترش جایگزین کنید. اگر می خواهید آن را حذف کنید، کره اضافی را به پوره سیب زمینی خود اضافه کنید.
- کره – به غنیتر شدن بافت نشاستهای سیبزمینی کمک میکند و طعم زیادی به آن میافزاید.
- زرده تخم مرغ– به پوره سیب زمینی حالت خامه ای و طعم می دهد و همچنین مقداری رنگ قهوه ای طلایی به لایه رویی می دهد.
- پنیر چدار – همه چیز با کمی پنیر اضافه طعم بهتری دارد. می توانید از هر پنیر سفتی که دوست دارید برای پخت و پز استفاده کنید.
دستورالعمل های گام به گام
این یک دستور العمل ساده است که باید دنبال کنید. با این حال، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
سس گوشت را آماده کنیدe
یک تابه با پایه سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط گرم کنید و گوشت چرخ کرده را سرخ کنید تا چربی آن آزاد شود.
![پای کلبه ای آسان 6 - مجله آموزشی تفریحی خالق browning the mince in a dutch oven for cottage pie filling](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860eda3c6ff.jpeg)
در صورت لزوم روغن زیتون را اضافه کنید و پیازها را تفت دهید تا کمی قهوه ای شوند.
![پای کلبه ای آسان 7 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing the onions with the browned mince](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860edb59469.jpeg)
سیر را اضافه کنید، یک دقیقه دیگر تفت دهید، سپس کرفس و هویج را اضافه کنید.
![پای کلبه ای آسان 8 - مجله آموزشی تفریحی خالق Sautéing celery and carrots](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860edc58c92.jpeg)
برای 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که سبزیجات کمی نرم شوند بپزید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و روی آرد بپاشید و سریع هم بزنید.
![پای کلبه ای آسان 9 - مجله آموزشی تفریحی خالق the flour and tomato paste are added to the meat](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860edd4f98a.jpeg)
تابه را با پورت یا شراب قرمز لعاب دهید و اجازه دهید تبخیر شود.
![پای کلبه ای آسان 10 - مجله آموزشی تفریحی خالق port is added to the pan](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ede73f4f.jpeg)
استاک، سس Worcestershire، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا بجوشد.
![پای کلبه ای آسان 11 - مجله آموزشی تفریحی خالق the stock and seasoning is added to cottage pie mixture](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860edf84e6b.jpeg)
حرارت را کم کنید و درب را بگذارید. بگذارید به آرامی به مدت 1 تا 1 ¼ ساعت یا تا زمانی که گوشت نرم شود و سس غلیظ شود، بجوشد. هر نیم ساعت یکبار هم بزنید تا سس به کف تابه نچسبد. وجود آرد باعث میشود سس راحتتر به ته آن بچسبد و اگر گهگاهی هم زده نشود، بسوزد.
![پای کلبه ای آسان 12 - مجله آموزشی تفریحی خالق the sauce is gently simmered until it thickens](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ee09b740.jpeg)
وقتی سس گوشت پخت، نخودفرنگی یخ زده را اضافه کنید و سس را در ظرف فر (به قطر تقریبی 25 میلی متر) بریزید. قبل از اضافه کردن پوره سیب زمینی، اجازه دهید 30 دقیقه خنک شود تا در سس گوشت فرو نرود.
![پای کلبه ای آسان 13 - مجله آموزشی تفریحی خالق cottage pie filling is transferred into an oven dish](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ee1988df.jpeg)
پوره سیب زمینی را آماده کنید
فر فن را با دمای 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) گرم کنید و در حالی که سس گوشت در حال خنک شدن است، پوره سیب زمینی را آماده کنید.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به قطعات برش دهید و در قابلمه ای با آب سرد فراوان بریزید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بجوشد و حرارت را کم کنید و بگذارید سیب زمینی ها به آرامی حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بجوشانند.
![پای کلبه ای آسان 14 - مجله آموزشی تفریحی خالق the potatoes are peeled, cut in chunks and placed in a pan with cold water](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ee298de0.jpeg)
آب آن را خوب آبکش کنید و سیب زمینی ها را داخل تابه برگردانید. ماهیتابه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تمام آب به مدت 30 ثانیه تبخیر شود سپس آن را از روی حرارت بردارید.
![پای کلبه ای آسان 15 - مجله آموزشی تفریحی خالق drain the potatoes and give them a shake](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ee39d5db.jpeg)
خامه دوبل، کره، نمک و فلفل را اضافه کنید. با استفاده از پوره یا برنج له کنید تا یکدست شود. پنیر و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا مخلوط شوند.
![پای کلبه ای آسان 16 - مجله آموزشی تفریحی خالق mashing the potatoes with a masher](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ee490756.jpeg)
کلبه را بسازید و بپزید
وقتی فیلینگ گوشت سرد شد، پوره سیب زمینی را با قاشق روی سس گوشت بریزید و کاملاً بپوشانید. برای ترد شدن بیشتر روی آن را با استفاده از چنگال پف کنید.
![پای کلبه ای آسان 17 - مجله آموزشی تفریحی خالق The meat filling is topped with mashed potatoes and is ready to bake](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ee55ce4b.jpeg)
به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا روی کلبه قهوه ای طلایی و لوله داغ شود.
![پای کلبه ای آسان 18 - مجله آموزشی تفریحی خالق traditional easy cottage pie is baked until golden](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ed702f18.jpeg)
نکات برتر از سرآشپز
- من ترجیح می دهم با سرخ کردن گوشت شروع کنم، زیرا گوشت مقداری چربی برای تفت دادن پیاز/سبزیجات آزاد می کند. و ممکن است با عدم افزودن روغن اضافی یا فقط کمی بسته به درصد چربی گوشت، از بین ببرید.
- برای پخت یکنواخت سیب زمینی ها را همیشه با آب سرد شروع کنید. اگر سیب زمینی های خود را در آب در حال جوش قرار دهید، در حالی که هسته آن هنوز نپخته است، بیرون آن له می شود و شروع به پوسته پوسته شدن می کند.
- مطمئن شوید که میزان پر شدن گوشت به اندازه کافی کم میشود تا بعد از پخت از پر شدن آبکی جلوگیری کنید.
- اجازه دهید فیلینگ گوشت به مدت 30 دقیقه خنک شود و پوره سیب زمینی را اضافه کنید تا در سس گوشت فرو نرود.
- این پای ساده و در عین حال خوشمزه ایزی کلبه وقتی دوباره گرم شود طعم بهتری دارد. گوشت را از قبل آماده کنید (حداکثر 3 روز) و بعداً وقتی می خواهید غذا را سرو کنید، پوره سیب زمینی را روی آن قرار دهید.
با کلبه پای چه چیزی سرو کنیم؟
بهترین راه برای سرو پای کلبه با مقداری سبزیجات بخارپز یا تفت داده شده مانند بروکلی، گل کلم، لوبیا و جرب است.
مش سوئدی و هویج یا Baked Cheesy Cauliflower همچنین کاملاً با کلبه پای جفت می شود.
میتوانید آن را با یک کاسه سالاد خوشمزه و سالم مانند سالاد موشک با پارمسان سرو کنید. >، سالاد روسی (سالاد اولیویه)، سالاد نخود هندی، یا سالاد خیار یونانی.
سؤالات متداول دستور غذا
می توانید پای کلبه را در فر یا مایکروویو دوباره گرم کنید.
برای گرم کردن مجدد آن در فر فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، روی پای کلبه را با فویل بپوشانید و آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که لوله داغ شود در فر قرار دهید. در وسط. می توانید فویل قلع را در 5 دقیقه آخر فرآیند گرم کردن مجدد بردارید.
برای گرم کردن دوباره پای کلبه در مایکروویو، پای را در مایکروویو قرار دهید و چند دقیقه آن را بگذارید. بررسی کنید که آیا انجام شده است و در صورت نیاز یک دقیقه دیگر بگذارید تا وسط لوله داغ شود.
پس مانده ها در یخچال تا پنج روز نگهداری می شوند. در ظرف دربسته از هوا
بله، میتوانید کیک کلبه را قبل یا بعد از پخت آن را فریز کنید. در هر دو مورد، آن را یک شب قبل از پخت آب کنید.
برای دستور العمل های سنتی بریتانیایی، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این غذای خوشمزه بریتانیایی به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
![پای کلبه ای آسان 19 traditional cottage pie](https://khalg.ir/wp-content/uploads/2023/06/d9bed8a7db8c-daa9d984d8a8d987-d8a7db8c-d8a2d8b3d8a7d986_64860ee69e689.jpeg)
پای کلبه ای آسان
Ingredients
Instructions
Meat Sauce
-
Heat a heavy-based pan or a dutch oven on medium heat and brown the mince until it releases its fat.
-
Add the olive oil and sauté the onions until lightly brown then add the garlic, and sauté for another minute.
-
Add the celery and carrots and cook for 5 minutes or until slightly softened.
-
Stir in the tomato paste and sprinkle on the flour. Give it a quick stir.
-
Deglaze the pan with port or red wine and let it evaporate.
-
Add the stock, Worcestershire sauce, bay leaves, thyme, salt, and freshly ground black pepper.
-
Give it a good stir and bring it to a boil.
-
Lower the heat and put the lid on. Let it gently simmer for 1 to 1 ¼ hours, until the meat is soft and the gravy has thickened. Stir every half an hour or so to avoid the sauce sticking to the bottom of the pan.
-
When the meat sauce is cooked, add the frozen peas and transfer them into an oven dish (approximately 25 mm diameter), and let it cool down for 30 minutes to avoid the mashed potatoes sinking in the meat sauce.
Mashed Potatoes
-
Preheat the oven to 180° C – 360° F (fan oven).
-
Peel the potatoes and cut them into equal chunks. Place them in a saucepan with plenty of cold water.
-
Put the pan on medium heat and bring to a boil, bring the heat down, and let the potatoes gently simmer for about 20 minutes or until soft.
-
Drain well and return the potatoes back to the pan. Put the pan back on low heat and let all the water evaporate for 30 seconds then remove them from the heat.
-
Add the double cream, butter, salt, and pepper. Mash the potatoes by using a masher or a ricer until smooth.
-
Add the cheese and egg yolks and give it a quick stir to combine.
-
Spoon the mashed potatoes on top of the meat sauce and cover completely. Fluff the top by using a fork for extra crispiness.
-
Place in the oven for 30-35 minutes until the top turns golden brown.
یادداشت
- I prefer to start with browning the meat as this way, the meat releases some fat to sauté the onions/vegetables. And you might get away with not adding any extra oil or only just a little bit depending on the fat percentage of the meat.
- برای پخت یکنواخت سیب زمینی ها را همیشه با آب سرد شروع کنید. اگر سیبزمینیهایتان را در آب در حال جوش قرار دهید، بیرون آن له میشود و در حالی که هسته آن هنوز نپخته است، پوسته پوسته میشود.
- Make sure the meat filling reduces down enough to avoid a watery filling after baking.
- Let the meat filling cool down for 30 minutes before adding the mashed potatoes to avoid them sinking in the meat sauce.
- This simple yet delicious Easy Cottage Pie tastes even better when reheated. Make the meat filling ahead (up to 3 days) and top with mashed potatoes later when you want to serve the dish.
Nutrition
Calories: 659kcalCarbohydrates: 56gProtein: 47gFat: 26gSaturated Fat: 12gPolyunsaturated Fat: 2gMonounsaturated Fat: 10gTrans Fat: 1gCholesterol: 232mgSodium: 1309mgPotassium: 2025mgFiber: 8gSugar: 10gVitamin A: 3676IUVitamin C: 64mgCalcium: 220mgIron: 7mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.